Te från Jämtland
Te från Jämtland
Te från Jämtland
Te från Jämtland

Te från Jämtland

767110710_1
Sista produkten i lager
89,00 kr
Inkl. moms

Te från Jämtland

Storlek
Smak

 

Brunkullans svart smaksatt te. Har blandats enligt min mammas hemliga recept sedan 1977 och innehåller klassiska teer från Kina av högsta kvalitet.

Smak & karaktär: Välbalanserad, fyllig och tidlös med toner av karamelliserad frukt. Passar att dricka när som helst på dagen, gärna med mjölk. Smaksatt med äkta bergamottolja, ros och citronskal som anses ge ett balanserat och lungt sinne. Passar även till »afternoon tea« eftersom citrusaromerna fungerar både med söta bakverk och salta smörgåsar.

Ingredienser: Svart te, Grönt te, aromer, citronskal

Brunkullans rött smaksatt rooibos. Innehåller högklassigt »rött te« från rooibosbuske. Både buskens blad och stam används till teet. Dess röda färg får det av en fermenteringsprocess.

SMAK & KARAKTÄR: Frisk, fruktig, välbalanserad och aningen krämig, söt smak som inte blir besk även om det får dra länge. Eftersom rooibos är koffeinfritt så kan det med fördel drickas på kvällen och av alla åldrar. Passar utmärkt att söta med lite råsocker eller honung, kyla ner och dricka som iste.

Ingredienser: Rooibos, aromer, citronskal

Brunkullans ekologiskt rooibos blåbär vanilj. Ett rooibos smaksatt med naturligt arom från blåbär, fänkål och vanilj. 

Smak & karaktär: Blommig, frisk och fruktig smak med en viss sötma. En tydlig ton i smakpaletten av vanilj och blåbär. Teet innehåller inte koffein eller tein vilket gör det lämpligt att dricka kvällstid utan risk för att sömnen ska störas.

Ingredienser: Rooibos*, honeybush*, naturliga aromer, fänkål*. * = ekologisk ingrediens

Brunkullans ekologiskt grönt te örtig citron. Ett grönt te med smaker av svensk sommar och exotisk citron. Ett friskt te att börja dagen med. Brygg en stor kanna, söta med honung, kyl ner, och gör iste.

Smak & karaktär: Frisk, fräsch, stor och rund smak med inslag av citrus och mynta. Vi kallar det »Pigg & Kry« , vilket också är ett beskrivande namn på teets smak och karaktär. Passar fint att dricka till all slags medelhavsmat.

Ingredienser: Grönt te*, citronskal*, citrongräs*, pepparmint*, naturliga aromer, hallonblad*. *= ekologisk ingrediens

1 objekt
50001222
No reviews
Produkt tillagd till jämförelse.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.